Eveliina Tyllinen - Seikkailija blogin takana - Korkkarit rinkassa
Pico vulcano, tulivuorelle kiipeäminen

Hei jei ja lämpimästi tervetuloa blogiini!

Korkkarit rinkassa -blogin takana on 30-vuotias turkulainen maailmanmatkaaja, joka rakastaa seikkailuja, joissa voi tuntea kunnolla elävänsä. Kavereiden kesken olen tuttavallisemmin Eve tai Tylli. Luonto, vastuullisuus ja lapsenomainen ilo innostavat minua valinnoissani matkoilla ja arjessa.

Sydämeni sykkii aktiivisille elämyksille ja matkailulle. Rakastan yli kaiken aktiviteetteja, jotka saavat adrenaliinit virtaamaan. Vuoden 2022 tavoitteeni on kokeilla 12 minulle täysin uutta lajia vuoden aikana. Alkutalven lajeista leijalautailu ja laitesukellus veivät minut jo ihan mennessään, ne taisivat ainakin jäädä elämääni pysyvästi.

Matkoilla ihastun aidoista kohtaamisista paikallisten kanssa. Ahdistun väenpaljouksista ja pakonomaisesta nähtävyyksien perässä juoksemisesta. Isoin haaveeni on kiertää Etelä-Amerikkaa reissupakulla ja elää rannoilla leijalautaillen ja surffaten. Samalla haluaisin muuttaa Lappiin tai Itävallan alpeille lumilautailun perässä. Lisäksi haluan opiskella espanjan alkeita ja kehittyä valokuvaajana.

Arjessa Turussa olen yrittäjä, tapahtumatuottaja ja hupitelinevoimistelija. Toivon sinun saavan blogistani uusia ideoita aktiivisia piristyksiä arkeesi ja tai löydät mahdollisesti vinkkejä tuleville omatoimisille reissuillesi. Elämä on tehty elettäväksi!

Pysythän kyydissä niin seikkaillaan yhdessä!

Scroll to Top