Mediakortti ja yhteistyö 2021 - Korkkarit rinkassa

Media KIT

Eveliina Tyllinen

Korkkarit rinkassa -blogin takana on 29-vuotias turkulainen maailmanmatkaaja, joka rakastaa seikkailuja, joissa voi tuntea kunnolla elävänsä. 

Kantavina teemoina ovat vastuullinen matkailu, aktiviteetit ja sykähdyttävät elämykset, sekä matkavinkit ja -unelmat eri kohteisiin.

Arjessani olen tapahtumatuottaja ja yrittäjä.

instagram

BLOGI

Arvoni: lapsenomainen ilo, luonto ja vastuullisuus

Elämää ei missään nimessä pidä ottaa liian vakavasti, vaan sen sijaan pyrkiä seuraamaan seikkailuita ja niitä asioita, jotka saavat hymyn huulille. Toivon välittäväni tätä viestiä sisällössäni. Minulle on tärkeää tehdä yhteistyötä vain sellaisten brändien kanssa, mitkä sopivat arvoihini ja joiden palveluita voin aidosti suositella yleisölleni.

palvelut

Jukrat, tehdäänkö yhteistyötä?

Parhaiten minut tavoitat mailitse:

hello@eveliinatyllinen.fi

Instagram storyt, reels ja feed loistava tapa tavoittaa milleniaaliyhteisöni lyhyen tavoiteen kamppanjoissa. Onnistuneesti hakukoneoptimoitu blogipostaus näkyy hakutuloksissa ja yrityksenne saa näkyvyyttä pitkällä aikajänteellä.

Voimme sopia myös sisällön tuottamisesta yrityksen kanaviin. Rakastan valokuvausta. Sunnittelen mielelläni juuri teidän yritykselle sopivan kokonaisuuden!

Laskutus onnistuu.

Scroll to Top