KUVAHAASTE: VUOSI 2018 KUVINA

Kuvahaaste viime vuodesta ihanan Muuttolintu -blogin Annan innostamana. Vuoden 2018 aikana ehti tapahtua paljon, mitä en ehkä vielä vuoden vaihteessa olisi uskonut. Paljon ehdin olla reissussakin, laskujeni mukaan yli 80 päivää! Varsinainen maabongaus vuosi ei kuitenkaan ollut kyseessä, ainoastaan uutena maana tuli Belgia. Sekin ohikulkumatkalla Saksasta Englantiin.

I’ll let the pictures speak for themselves.

1. Vuoden suosikkikuva


Suosikkikuvan valinta ei ollut helppoa, mutta valinta oli lopulta tämä. Kuva, joka muistuttaa minua laskemisen riemusta, uskomattomasta vapaudesta, huikeista vuorimaisemista ja ihanasta ystävästäni. Helmikuussa laskureissu Sveitsin Davosiin on yksi vuoden ykkösjutuista.

2. Arjen luksusta

Eveliina Tyllinen

Helppo – voimistelu missä ja milloin vain.

Telinevoimistelu on itselleni parhain arkiharrastus ikinä ja pääsen siinä yllästymättä haastamaan itseäni ja purkamaan energiaa. Kyllästymättä.

3. Kesäkuva

Ihanan seeisteinen kuva on otettu Helsinki-Tallinna Racen startin jälkeen viime elokuussa. Ennen starttia olin innokkaana jo kiivennyt ystävieni purjeveneen mastoon kiinnittämään Windexin. Kuvassa kello taitaa olla lähempänä kymmentä illalla ja edessä oli yöpurjehdus Tallinnaan. Minua alkoi nukuttamaan vasta aamun pikkutunneilla juuri ennen Tallinnaa, mutta nukkuminen oli mahdotonta, koska merenkäynti oli melko kovaa ja punkka aivan vinossa. Paluupurjehdus olikin sitten jo oma numeronsa. En ole ikinä voinut niin pahoin koko matkaa. Taisin hieman pelätäkin, kun venettä huomattavasti korkeammat aallot iskivät päälle. Hartaudella ruuvattu Windexikin jäi niihin aaltoihin. Silti huippumuistot tästä reissusta!

4. Ihana majapaikka

Tässä kohtaa minua alkoi jo hieman huvittamaan. Laskin oleeni vuoden aikana reissussa yli 80 päivää, joista työmatkoja noin 70. Olen varannut lukemattomia Airbnb-kämppiä, mutta tämä kämppä Birminghamista on ainoa, josta on edes jokin kuva? Olihan tämä kämppä ihan kiva, mutta alue sen ulkopuolella hieman kyseenalainen.

5. Hauska muisto

Juhannus Englannin Bathissa. Töissäkin voi olla hauskaa!

6. Herkullinen hetki

Ruokakuvat ovat ehkä jääneet Instastorien puolelle, mutta Sveitsissä olin onnessani mun omasta nimikko Hugosta!

7. Se ei-niin-hohdokas muisto

KUVAHAASTE

Pariisi ja Eiffel-tornin puisto. En vain voi ymmärtää tätä hypeä. Kaikkialla epäsiistiä, ruma palanut nurmikko ja kaikkialla haisee kuselta. En kehtaa edes kertoa bajamaja-visiitistä, mutta välttele sitä kaikin keinoin. Erityisesti, jos jalassasi ei ole kumisaappaita. Jos olet ajatellut kosiomatkaa tai romanttista piknikkiä tänne, niin suosittelen harkitsemaan uudelleen.

8. Rakkaassa seurassa

Ruisrock

Kesä, ystävät ja Ruisrock. No more words needed. Se harvinainen kuva, kun kaikki ovat olleet edes hetken paikallaan.

9. Suosikki kuva itsestä

Eveliina Tyllinen

Ei ollut kovin montaa kuvaa, missä en olisi väärin päin. Tästä pidän. En ole mikään kovin hyvä skeittaamaan, mutta haluaisin olla. Yltiösöpö lautakin on lainassa ensimmäisen kuvan ystävältä.

10. Unohtumaton maisema

Turku

Muutin joulukuussa ensimmäiseen omaan asuntooni, enkä ehkä ikinä kyllästy tähän oman olohuoneeni auringonlaskun aitopaikkaan. Aurinko laskee juuri Turun linnan taakse ja horisontista näkee päiväsaikaan jopa hieman merta. Aamuisin ja iltaisin voi bongailla ruotsinlaivoja.

KUVAHAASTE:
Minkälainen vuosi teillä on ollut? Kerro se kuvin! Kuviesi ei tarvitse välttämättä olla matkoilta, kunhan ne sopivat annettuihin otsikoihin. Linkkaa Muuttolintu kuvahaasteen lähteeksi, kopioi nämä ohjeet juttusi loppuun ja jos haluat, linkkaa juttusi Muuttolintu -blogin kommenteihin!

Perjantaihin asti ehtii vielä osallistumaan matkamessulippujen arvontaan!

9 Comments

 • Hauska haaste, tähän voisi melkein itsekin osallistua. 🙂 ihana fiilis jäi tosta rinnekuvasta, nyt ois hyvä aika itekin lähtee laskettelemaan kun lunta piisaa! Ja ihana kesäkuva!

 • Ihania kuvamuistoja! 🙂 Oma suosikkini näistä oli purjevenekuva, joka palautti mieleen omat ihanat purjehdusmuistot syksyltä. Kuvassa oli myös kaunis maisema ja rauhaisa tunnelma. Tykkäsin myös tuosta voimistelukuvasta kauniissa syysmaisemassa. Eiffelin tornista täytyy sanoa, ettei se ole koskaan kiinnostanut minua yhtään. Mahtaa olla likaista, mutta myös liikaa turisteja. Minulle riittää Las Vegasissa nähty Eiffelin torni! 😀 Mieluummin matkustan katsomaan hienoja luonnonnähtävyyksiä. Ihanaa ja seikkailurikasta vuotta 2019 sinulle! 🙂

 • Hienoja kuvia ja niiden takana hienoja matkoja, varmastikin. Tuo Eiffelin nurmikko no nyt ei niin houkuttelevalta tuntunut. Me aikanaan menimme hääpäivän kunniaksi piknikille Luxenbourgin puistoon mutta siellä ei saanut muistaakseni istua nurmikolle (:
  Mukavaa reissuvuotta 2019!

 • Ihania kuvia ja hetkiä, erityisesti tuo Sveitsistä otettu laskukuva! Oon jo vuosikaudet puhunut lautailun aloittamisesta, mutta edelleen ne sukset vaan vie mäessä voiton. Ehkä tulevalla Himoksen reissulla voisi testata lautaa nyt vihdoin!

 • Ihania kuvia, reissurikas vuosi ollut! Tykkäsin etenkin tuosta juhannuskuvasta, ja tuosta syksyisestä arjen luksusta -kuvasta. Itsellä on haaveena joskus alkaa harrastaa voimistelua (vaikka joskus tuntuu, että ehkä oon liian vanha aloittamaan…) Seikkailullista, onnellista ja vielä entistäkin parempaa uutta vuotta!

  • Eveliina

   Kiitos, paljon on ehtinyt tapahtua! 🙂 Ja hei, koskaan ei ole liian myöhästä, mäkin aloitin lajin vasta reilu kaksi vuotta sitten. Nuorempana hyppäsin seivästä, mikä auttaa voimistelussa toki paljon, mutta aikuisten ”hupiryhmät” ei todellakaan vaadi aiempaa kokemusta. Muistaakseni olet taas palaamassa Ausseihin, sieltä löytyy varmasti joku ryhmä! Elämyksellistä vuotta sinullekin! <3

 • Hienoja kuvia. Niitä on aina mukava katsella. Hyvää matkailuvuotta 2019!

  • Eveliina

   Kiitos samoin Asko! 🙂

Vastaa

Eveliina

Writer & Blogger

Scroll to Top